הסודות של השף יוחנן: בשר בתבשיל אפונה מפוצלת
יוסי ברויער No Comments on הסודות של השף יוחנן: בשר בתבשיל אפונה מפוצלתהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- נורית בת רות סירקיס סופדת לאדמו"ר מביאלא שהחזיר אותה בתשובה
- מותר להחליף פלסטר בשבת? | הלכה לשבת
- ניצחה הרוח: המסע להנצחת זכרם של יהודי אירופה בטכנולוגיה חדשנית
- עסיסי: מירי זורגר עם המתכונים לעוגת גבינה מושלמת
- לוין תקף: "הכל הפוך"; ישיבה סוערת בוועדת השרים על חוק הגיוס
תגיות
אביגדור ליברמן
איראן
ארה"ב
אריה דרעי
בחירות 2015
בחירות תשע"ט
בית שמש
בני ברק
בני גנץ
בנימין נתניהו
הליכוד
המהדורה המרכזית
הקורונה
הרב אייל אונגר
זמן אוויר
חי ברדיו
חמאס
חרבות ברזל
חרדים
טרור
יאיר לפיד
יהדות התורה
יעקב ליצמן
ירושלים
ישראל
מהדורת הבוקר
מזג האוויר
מנחם טוקר
משה גפני
משטרה
משטרת ישראל
משרד הבריאות
נגיף הקורונה
נפתלי בנט
עזה
עניין משפחתי
פיגוע
פלח שוק
צה"ל
קורונה
ראש הממשלה
רחל פסטג
ש"ס
שירים
שירים חדשים
זמן הכנה: 8 דקות | מנות: 6 מנות
מצרכים:
- 1 כף שמן זית
- .51 קילו בשר חמין
- 1 בצל גדול, קצוץ
- 3 ליטר מים
- 250 גרם אפונה מושרית
- 50 גרם גריסים
- 15 גזרים קטנים
- 1 כפית מלח
- 2 עלי דפנה
- 2 גבעולי סלרי, חתוכים לפרוסות
אופן ההכנה
- בסיר גדול, מחממים שמן זית.
- שוטפים את הבשר ומייבשים.
- מתבלים במלח ופלפל.
- מניחים את הבשר ובצל בתוך הסיר לבישול בחום בינוני 2 עד 3 דקות עד שהבשר מקבל גוון זהוב משני הצדדים.
- מוסיפים את שאר החומרים, מכסים ומביאים לרתיחה.
- רזה בארוחות לבטל כל הקצף עולה אל פני השטח ואל להשליך.
- להפחית את החום לנמוך, לבשל במשך 3 שעות, כשמידי פעם. מצקת לתוך קערות ומגישים.
- אם התבשיל היה בקירור בלילה, מחממים את התבשיל לאט ומוסיפים נוזלים.
טיפ נהדר לבישול או טיגון בשמן
אם תוך כדי הבישול יש צורך להוסיף שמן למחבת, עדיף להוסיף את השמן מדפנות המחבת, כך כשיגיע השמן למרכז המחבת הוא כבר יהיה חם.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.